Beebi Oskari kogemus Philips Avent Ultra Air lutiga 0-6

Beebi Oskari kogemus Philips Avent Ultra Air lutiga 0-6

25. Dec 2021, 11:06 Emmede Klubi Emmede Klubi

Detsembris saatsime koos Philips Aventiga kuuele Emmede Klubi lugejale testimiseks Philips Avent Ultra Air lutte. Täna jagab meie kogemust Kai Catherine, kes toob välja luti plussid ja miinused. Kai Catherine kirjutab nii:

"Oskar on 3,5 kuune beebipoiss, kes tegi esimest korda luttidega tutvust paari päeva vanusena ning on tänaseks saavutanud lutitamises korraliku kesktaseme. Emmede Klubi ja Philips Aventi abil avanes meil suurepärane võimalus testida Ultra Air 0-6 lutte ja anda tagasisidet kasutajakogemuse osas.

Kuigi meil on kodus mitmeid erinevaid lutte, siis Philips Avent Ultra Air 0-6 lutiga puudus varasem kogemus ja mul endal oli ka huvitav vaadata, mida arvab Oskar uuest asjast. 

Pakk jõudis meieni paar päeva pärast Facebooki kampaaniat ja luti võtsime kohe kasutusse. Mulle väga meeldis see, et kui konteineri avasin, siis ei olnud mingit ebameeldivat kemikaalide lõhna. Valasin konteinerisse vett ja kuumutasin lutid vastavalt õpetusele mikrolaineahjus läbi, misjärel olidki need kasutusvalmis.

Kuna enamus lutte on poes müügil koos konteineritega, siis ei tea kunagi, kas valitud lutt on ikka piisavalt pehme või satub ostukorvi hoopis jäik ja kõva lutt, mis paljudele beebidele üldse ei meeldi. Meile testimiseks saadetud Ultra Air 0-6 on väga pehmest materjalist ja Oskar võttis selle kohe rõõmuga omaks.

Luti külgedel on suured õhuavad, mis tagavad õhu liikuvuse ja seega ei teki beebi suu ümber nii kergelt ka nahaärritust. Oskarile sobis see väga hästi, sest ta on meil üle keskmise ilastaja ning varasemalt on tal niisukse tõttu tekkinud pisikesi punaseid täpikesi suu juurde, kui ta väga intensiivselt lutti järab.

Lutil on ka suur sang, millest on haaramist harjutaval beebil väga mugav kinni võtta. Oskarile pakkus see tegevus väga huvi ja nii ta meil siis püüdis luti sangast kinni võtta ja siis ise lutti suhu panna. 

Kui rääkida miinustest, siis võibolla ei ole see lutt kõige mugavam kasutamiseks päris esimestel elukuudel. Luti tagumine pool on üsna suur ja raske ja seega võib see lutt algaja lutitaja suust üsna lihtsalt välja kukkuda. Minu hinnangul on see lutt ka pisut liiga suur esimestel kuudel kasutamiseks. Kui beebi on juba mõned kuud vana, siis on see aga väga hea toode ja pealegi ka väga ilusa disainiga."

Suur aitäh Kai Catherine, et jagasid meiega nii põhjalikku arvustust!