Philips Avent käsi-rinnapumpa testinud ema: Üllatusin ja juba sai soovitatud sõbrannale!

Philips Avent käsi-rinnapumpa testinud ema: Üllatusin ja juba sai soovitatud sõbrannale!

14. Jun 2021, 10:32 Emmede Klubi Emmede Klubi

Emmede Klubi koostöös Philips Avendiga saatis ühele meie lugejale testimiseks uue käsi-rinnapumba. Täna jagab meiega oma kogemust Helina, kes on pooleteise kuuse beebi ema ja kirjutab nii:

"Üllatus oli suur, kui mind oli valitud  Emmede Klubi ja Philips Avendi poolt käsi-rinnapumba testijaks. Kohe nii hea meel oli! Meele tegi veel rõõmsamaks see, et olingi plaaninud rinnapumpa soetada aga ei teadnud veel millise kasuks. Nüüd jäi vaid oodata millal tuleb teade, et pump on kohal. ?

Hetkel on mul kodus pooleteise kuune beebi, kes toitub vaid rinnapiimast. See on seadnud eelnevalt piiranguid teatud käikudele, kuna ei ole saanud teda koju jätta ilma toiduta. Pump saabus ikka nii õigel hetkel! Saangi katsetada ning issi toita pumbatud piimaga, kui ise viibin näiteks juuksuris. ?

Karbis oli kaasas kaks rinnapatja( neid kulub hetkel hoolega), pump, lutipudel ja manuaal. Pumba teeb eriti heaks selle lihtne kokkupanek. Kõik on nii loogiline ja lihtne. Manuaalis on kogu õpetus muidugi kaasas, kui peaks tekkima küsimus. Aga pumba kokkupanek tundus nii lihtne. 
Muidugi proovisin kohe ära. Õpetuses on soovitus 5 korda kiiremini pumbata, et piim hakkaks ilusasti jooksma ja siis jätkata pumpamist. Hoida all mõned sekundid ja uuesti pumbata. Endale tundus, et kui vaakum on esimese viie kiire pumpamisega käes, siis isegi kauem võib hoida käepidet all enne kui uuesti pumbata. Väga lihtsalt hakkab piim jooksma ja mis eriti hea - üldse ei ole valus. Olin alati arvamusel, et manuaalne nii raske ja valulik. Avendi manuaalsega seda kogemust pole saanud. Üllatusin ja juba sai soovitatud sõbrannale!

Kuna Avendi pump käib väga kergesti juppideks, siis pesemine/steriliseerimine pole keeruline protsess.

Kodus oli olemas juba Avendi 0+ lutipudel. Aga see pudel, mis kaasas oli meeldib lapsele kuidagi paremini. Lutt on rohkem rinna kujuga ja pudel mugavam käes.

Laps on õnnelik, issi saab toita ja emmel on võimalik oma vajalikud iluprotseduurid murevabamalt ära teha.

 Aitäh teile Philips Avent ja Emmede Klubi selle võimaluse eest!"

Aitäh Helina, et meiega oma tagasidet jagasid!