"Tänu Lola&Lykke nutikale rinnapumbale oleks mu esimene laps kindlasti kauem rinnapiima saanud!"

"Tänu Lola&Lykke nutikale rinnapumbale oleks mu esimene laps kindlasti kauem rinnapiima saanud!"

24. Oct 2022, 16:15 Emmede Klubi Emmede Klubi

Koostöös Kidsmediga saatsime Emmede Klubi emadele testimiseks Lola & Lykke nutikad rinnapumbad – on ju piimamajandus nii suur osa igapäevaelust pisikese inimesega ja praktilised lahendused selle hõlbustamiseks huvitavad kõigile värsketele emadele!

Täna jagab oma kogemust kolme lapse ema Helina:

Nutikas-tutikas rinnapump! Minu jaoks täiesti erakordne avastus. Kahju, et alles kolmanda lapsega on see nüüd minuni jõudnud. Tänu sellele pumbale oleks esimene laps kindlasti kauem rinnapiima saanud.

Ilma ühegi juhtme ja voolikuta rinnapumpa on isegi kolme lapse kõrvalt mugav kasutada. Muidugi ägedat puutetundlikut ekraani tahaksid kõik oma käe järgi timmida, aga õnneks sai emme endale sobilikud funktsioonid välja sõeluda ja need püsivad pumba mälus! See ääretult vaikne masin ei aja ühtegi last üles ja aitab kiiresti ja hõlbsalt vajadusel olukorda leevendada (lapse uni on ju püha!). Lola&Lykke lutipudelist joomise sai ka laps hetkega selgeks. Niiet ääretult lihtne on laps jätta mõne teise pereliikme või hoidjaga ja söömine kulgeb murevabalt.

Kindlasti soovivad ka vanavanemad oma lastelastega kvaliteetaega nautida ja siis on hea kohe lapsele sobilik söök kaasa anda. Pumbata saab otse säilituskotti! Nii jääb pudeli määrimine ja ümber kallamise etapp üldse vahele. Ja kui peaks olema vajadus, siis saab pudeli luti ka otse sälituskoti külge keerata ja lapsele pakkuda.

Ning kuna pump koosneb ainult viiest osast, siis puhastamine käib väga kiirelt ja lihtsalt. Muidugi veel lihtsam oleks puhastamist vajavad asjad nõudepesumasinasse panna, aga seda kahjuks ei soovitata. Aga ega kõike ei saagi korraga. Osad käivad ju kergelt ja kiirelt lahti. Isegi pumba aku laadimine on micro-USBga ja käib kiirelt.

Ja ausalt – see on nii ilusa disainiga, et uhke kohe kasutada. Ja kui kord oled seda proovinud, siis siit enam tagasiteed (juhtmetesse, või veel hullem – manuaalse pumba juurde) ei ole! See peaks olema iga rinnapumpa vajava naise valik number üks! Kindel abimees alguses piima tekkeks, soovides laps hoidjaga jätta, tulevikuks piima sälitada või hoopis lihtsalt ootamatute olukordade leevendamiseks (soovin, et keegi ei peaks näiteks rinnapõletiku valu tundma!). 

Ilusat ja edukat pumpamist kõigile emmedele! See on lausa lust!

Aitäh, Helina, et olid valmis oma kogemust Emmede Klubis jagama!

 

Kasuta head võimalust ja osta ka endale Lola & Lykke pump just sel nädalal, sest 24.–30.10 tehtud ostuga paneb Kidsmed kaasa TASUTA KINGITUSE –  30 rinnapiima säilituskotti koos adapteriga! Kampaania kehtib kuni 30. oktoobrini. Vaata lähemalt!