"Mulle kui aktiivsele emale meeldib see rinnapump sada protsenti!"

"Mulle kui aktiivsele emale meeldib see rinnapump sada protsenti!"

12. Dec 2022, 14:30 Emmede Klubi Emmede Klubi

Koostöös Kidsmediga saatsime Emmede Klubi emadele testimiseks Lola & Lykke nutikad rinnapumbad – on ju piimamajandus nii suur osa igapäevaelust pisikese inimesega ja praktilised lahendused selle hõlbustamiseks huvitavad kõigile värsketele emadele!

Täna jagab oma kogemust kolme lapse ema Jaanika:

Kui ma esimest korda pumba karbist välja võtsin, olin üllatunud – see näeb välja nii luksuslik ja kaunis! Lehtri peal olevad lehekesed tekitavad tunde, nagu saaksid oma rinda katta pumpamise ajal õrna pitsiga ning selle värvivalik on piisavalt neutraalne, et sellega toimetada ka avalikemates kohtades. Usun, et iga ema, kes seda kasutab, saab end tunda kuningannana. See lihtsalt näeb välja super ja uskuge, ka nutikas lähenemine pumba puhul on kõike muud kui ülihea! 

Pumba kõige vahvam võimalus on otse säilituskotti pumpamine – jah, lugesid õigesti. Selle pumbaga saab otse kotti pumbata, ilma et peaks jändama ümbervalamiste, pesemiste ja muu sellisega. See teeb liikuvamal naisel rinnapiima kogumise palju lihtsamaks. Lisaks on võimalik säilituskottides piima hõlpsalt sügavkülma pista ja seejärel peale sulatamist piima koos kotiga kuuma vee sees üles soojendada. Ja mis veel? Sellest samast kotist saab lapsele ka süüa anda. Mulle kui aktiivsele emale meeldib see lahendus sada protsenti! Mul poiss oli ka väga rahul otse kotist söömisega. Päriselt ka – see on ülimugav lahendus. 

Elu teeb paremaks kindlasti ka sõltumatus juhtmest. Kui pea niigi pulki täis väikse lapsega majandamisest ja laadija maha jääb, saab seda lihtsalt laadida ka USB-C telefonilaadijaga. Nii ei pea kaasa kandma mitut juhet ja laadimine saab toimuda ka akupanga või autolaadijaga. 

Ka mootori peal oleva displei osa, mis näitas pumpamiseks kulunud aega, on kasutajamugavust pakkuv. Ei mingit kellaga arvutamist enam, see ütleb ise kaua on masin tööd teinud. Režiimide vahetamine on ülilihtne ja arusaadav.

Ei ole muidugi head ilma halvata ja ka vastupidi. Minu enda jaoks tundub puutetundlike nuppude osa veidi liiga tundlik, sest keerates mootorit juppide külge ja maha, lülitab see end suhteliselt lihtsalt sisse. Lisaks olen kohanud ka vaiksemat rinnapumpa, kuigi jah, sellel vaiksemal on ikka väike voolikuosa küljes, mis ei tekita seda vabaduse tunnet, nagu Lola & Lykke nutipumba puhul on. Aga need on ka ainsad miinused, mille ma välja tuua oskan.

Mida ma aga vasospasmi ja selle konkreetse rinnapumpa kasutamise osas öelda saan? Ennekõike pean selgitama paari sõnaga ehk selle olemust: vasospasm tekib imetaval emal siis, kui nibudes on vereringe häiritud ja seetõttu ka imetamine valulik. Tavaliselt läheb mul pumpa vaja just nendel valusatel perioodidel, kui rinda lapsele anda ei kannata valu tõttu, aga samas tissitamist ära jätta ka ei taha. Siinkohal on Lola & Lykke nutipumbast väga palju abi, sest selle pehme lehter ja enamkasutatava funktsiooni meeldejätmine teevad pumpamise meeldivaks just masseeriva omaduse tõttu, tugevust reguleerides ei saa nii palju haiget, kui rinda andes. Ahjaa! Lehter ei tundu vastu rinda nii külm, kui seda on näiteks tugevamast materjalist pumbalehter. Teadagi – külm ju soodustab rinnas olevat valu vasospasmi puhul. Soovitan kindlasti vaospasmiga jännis olevatel emadel soetada endale see mõnusalt toimiv rinnapump!

Aitäh, Jaanika, et olid valmis oma kogemust Emmede Klubiga jagama!

Lola & Lykke rinnapumba kõigi eeliste kohta saad lähemalt uurida SIIT. Praegu on hea aeg soetada paljukiidetud nutikas abiline jõulukingina, sest kood KINGITUS20 
annab Emmede Klubi jälgijatele Kidsmed e-poes aasta lõpuni rinnapumbale -20% soodustust.